حجت‌الاسلام شیرازی: دوره‌های «میقات» ویژه سربازان در شهر قم برگزار می‌شود 

رئیس سازمان عقیدتی و سیاسی فراجا از برگزاری دوره‌های معرفتی و بصیرتی سه‌روزه «میقات» ویژه کارکنان وظیفه در شهر قم خبر داد.
کد خبر: ۷۹۲۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۹ - 11November 2025

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی شیرازی» رئیس سازمان عقیدتی و سیاسی فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در اصفهان، اظهار داشت: سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در جهت اعتلای معرفتی و بصیرتی کارکنان خود برنامه‌های ویژه‌ای را تدارک دیده است.

حجت‌الاسلام شیرازی: دوره‌های «میقات» ویژه سربازان در شهر قم برگزار می‌شود 

وی ادامه داد: اولین اقدام تغییر نگاه به همه عناصر مجموعه فرماندهی انتظامی و حتی سربازان وظیفه است و لذا در این مسیر لازم است به یک سرباز به‌عنوان یک نیروی فکری و اثرگذار نگاه شود.

حجت‌الاسلام شیرازی اضافه کرد: در همین راستا دوره سه روزه «میقات» در شهر قم ویژه کارکنان وظیفه در نظر گرفته شده است که در این سه روز علاوه بر کلاس‌های معرفتی و بصیرتی، همه خدمات توسط روحانیون انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین دوره‌های ویژه‌ای برای فرزندان همکاران در قالب طرح ولایت و سایر برنامه‌ها در نظر گرفته شده است و مباحثی از جمله آشنایی با مبانی اسلام، آشنایی با انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان عقیدتی و سیاسی فراجا افزود: همچنین در خصوص ارتقای آگاهی کارکنان زن و همسران کارکنان دوره‌هایی در خصوص آشنایی با مبانی انقلاب و اسلام و سبک زندگی اسلامی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: همچنین حرکت نشریات فراجا به سمت سرفصل‌ها و کلیدواژه‌هایی است که فرمانده معظم کل قوا بر روی آن تاکید دارند و لذا تبیین مباحثی از جمله جریان‌شناسی، آشنایی با تاریخ مشروطه، تاریخ پهلوی و آشنایی با انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن با تولید محتوا در این نشریات در دستور کار است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار